Numerical Analysis Of Natural Convection In A Two-Dimensional Enclosure : The Effects Of Aspect Ratio And Wall Temperature Variation - Idrus, Fairosidi (2008)
Penyelidikan ini tertumpu kepada pengkajian berangka ke atas perolakan tabie yang beraliran mantap bagi suatu aliran udara dengan nombor Prandtl, Pr = 0.71 di dalam satu ruang tertutup dua-dimensi.