Komposit Poliester Tak Tepu - Sekam Padi : Kesan Pencuacaan Terhadap Sifat Mekanikal Komposit - Sufian Suri, Rahmatunnisa (2009)
Dalam kajian ini, 2 jenis komposit poliester tak tepu dengan sekam padi (SP) sebagai pengisi telah dihasilkan iaitu komposit yang mengandungi penstabil ultra ungu (UV) dan komposit tanpa penstabil ultra ungu (UV).