Kesan Penambahan Pengisi Montmorilonit Terhadap Sifat-Sifat Komposit Kenaf-Polipropilen. - Abd Aziz, Azniwati (2009)
Dalam kajian ini, usaha penambahbaikan sifat-sifat komposit lignoselulosik dilakukan dengan menambahkan pengisi nano montmorilonit ke dalam komposit kenaf-polipropilena.