Rheological Behavior Of Talc And Calcium Carbonate Filled Polypropylene Hybrid Composites [TA455.P58 S528 2008 f rb]. - Samsudin, Mohd Shamsul Farid (2008)
Kelakuan reologi dan kekenyalan leburan bagi polipropilena isotaktik berpengisi partikel talkum dan CaCO3 dalam pelbagai amaun (10 hingga 30 % berat) telah dikaji menggunakan reometer kapilari Shimadzu (tegasan ricihan tetap).