Kesan Latihan Rambang Dan Latihan Sistematik Ke Atas Kemahiran Penyelesaian Masalah Momentum Dalam Fizik Oleh Pelajar Sekolah Menengah [LB1648. C559 2008 f rb]. - Chua, Chong Sair (2008)
Kajian ini bertujuan untuk melihat kesan latihan rambang dan latihan sistematik ke atas kemahiran penyelesaian masalah momentum oleh pelajar sekolah menengah.