Keberkesanan Kaedah Penyelesaian Masalah Secara Kolaboratif Dalam Kalangan Pelajar Ekonomi Tingkatan Enam [LB1643.4. K46 2008 f rb]. - Khoo, Yin Yin (2008)
Kajian ini bertujuan mengkaji kesan kaedah penyelesaian masalah secara kolaboratif terhadap pemikiran kritis dan prestasi yang berasaskan ekonomi (AE) dan tidak berasaskan ekonomi (TE) pada peringkat SPM dalam kalangan pelajar tingkatan enam rendah.