Effect Of Annealing Condition On The Electrical And Structural Properties Of Ferroelectric CCTO Prepared By Mechanical Alloying Technique. - Hutagalung, Sabar Derita; Yaacob, Khatijah Aisha (Universiti Sains Malaysia, 2006)

(untitled)
Bahan elektroseramik ferroelektrik CaCu3Ti4012 (CCTO) telah disediakan dengan teknik pengaloian mekanikal terubahsuai dan tindak balas pepejal.