Kajian Teknik Pengimejan Menggunakan Sumber Neutron Terterma - Ashari, Nor Abidin (2009)
Tomografi neutron merupakan salah satu kaedah ujian tanpa musnah yang semakin mendapat perhatian di seluruh dunia kerana kemampuannya untuk mengesan kandungan hidrogen dalam peralatan industri, dan pengimejan sampel yang besar.