Kajian Prestasi Mortar Terubahsuai Bergentian Semulajadi Di Dalam Persekitaran Agresif [TA436. F175 2008 f rb]. - Md Hanafiah, Faizal (2008)
Teknologi mortar bergentian semulajadi merupakan salah satu cabang teknologi pembuatan bahan yang telah wujud lebih sedekad yang lalu.