Innovative Approaches Towards Development And Utilization Of Dna Diagnostics For Salmonella Typhi. - Ismail, Aziah (2009)
Demam kepialu berpunca daripada Salmonella Typhi kekal sebagai masalah kesihatan di negara-negara kurang membangun dan sedang membangun.