Implementing Innovation : Project Team Characteristics With Moderating Impact Of Dynamic Managerial Capabilities And Types Of Innovation. - Ranjit Singh, Jasjit Kaur (2009)
Inovasi adalah asas daya saing utama untuk setiap organisasi. Ia merupakan pelantar untuk peningkatan prestasi dan kecekapan sesebuah organisasi.