Gasification Of Oil Palm Biomass In Hot Compressed Water (HCW) For Production Of Synthesis Gas. - Yong, Kelly Tau Len (2009)
Kaedah penggasan gentian tandan buah kosong kelapa sawit dalam air panas termampat dikaji secara berkelompok menggunakan reaktor autoklaf bertekanan tinggi.