Development Of Monolithic Catalysts For Storage And Reduction Of Nitrogen Oxide (Nox) In Diesel Engine Exhaust. - Abdullah, Ahmad Zuhairi; Bhatia, Subhash (Universiti Sains Malaysia, 2008)

(untitled)
Pembangunan mangkin monolit bagi penstoran dan seterusnya penurunan NOx dalam gas ekzos injin diesel telah dikaji. Zeolit ZSM-5 telah digunakan sebagai sokongan berluas permukaan tinggi untuk disalut ke atas monolit seramik.