Design And Evaluation Of Controlled Release Layered Matrix Tablets Of Paracetamol And Verapamil Hci. - Rahamathullah, Shaikh (2009)
Tablet matriks berlapis pelepasan terkawal parasetamol dan verapamil HCl dibangunkan menggunakan polimer hidrofilik dan hidrofobik, dan disediakan dengan kaedah pengranulan basah.