Cloning And Expression Profiling Of Discus Fish (Symphysodon Aequifasciata) Prolactin Receptor (PRLR). - Khong, Hou Keat (2009)
Ikan diskus (Symphysodon aequifasciata) ialah sejenis ikan hiasan yang terkenal dengan sifat penjagaan keibubapaan yang berterusan.