Biological Aspects And The Development Of Larvae And Juvenile Of The Angelwing Clam Pholas Orientalis (Gmelin, 1791) - Ng, Bee Wah (2009)
Di dalam persekitaran semulajadi di Kuala Kedah, taburan kuantitatif Pholas orientalis telah ditentukan dengan menggunakan kuadrat bersaiz 1m2.