Bem-Fem Coupling For Acoustic Effects On Aeroelastic Stability Of Structures. - Irtan Safari, Irtan Safari (2008)
Satu siri kerja telah dijalankan untuk membangunkan satu asas bagi skim komputasi dalam pengiraan pengaruh gangguan akustik terhadap kestabilan aeroanjalan struktur.