Assessment Of Antioxidant Potential Of Date (Phoenix Dactylifera) Fruits From Iran, Effect Of Cold Storage And Addition To Minced Chicken Meat - Biglari, Foroogh (2009)
Bahagian yang boleh dimakan (edible part) daripada buah kurma (Phoenix dactylifera) dari Iran dianalisis bagi mengetahui aktiviti antipengoksidaan (antioxidant activities, AA) dengan menggunakan kaedah TEAC