Aplikasi Kognitif Tingkah Laku (CBT) Dengan Sokongan Sosial Terhadap Estim Kendiri Dan Depresi Pesakit Kanser - Lubis, Namora Lumongga (2008)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti kesan intervensi antara Kognitif Tingkah Laku (CBT) dan Sokongan Sosial (SS) ke atas peningkatan estim kendiri dan penurunan depresi pada pesakit kanser payudara di Medan-Indonesia.