An Approach To Enhance Image Encryption Using Block-Based Trasformation Algorithm. - Younes, Mohammad Ali Moh'd Bani (2009)
Penyulitan data (data encryption) telah digunakan secara meluas untuk menjamin keselamatan dalam rangkaian terbuka (open network), contohnya internet.