Physico-Chemical Parameters And Microorganisms As Water Quality Indicators Of Teluk Bahang Reservoir And Batu Ferringhi Treatment Plant [TD380. G136 2007 f rb]. - Al-Gahwari, Yasser Abdul Kader (2007)

(untitled)
Kajian ini telah dijalankan bermula dari bulan Mei 2005 hingga Disember 2006 untuk memantau dan menilai tahap kualiti air Empangan Teluk Bahang dan Loji Rawatan Batu Ferringhi. Sepuluh stesyen telah ditetapkan untuk pengumpulan sampel.