Perbandingan Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah Dan Sikap Pengajaran Guru Antara Sekolah Kebangsaan Dengan Sekolah Jenis Kebangsaan Cina : Kajian Kes Di Tawau, Sabah [LB1131. A713 2008 f rb]. - Yuddin, Aripin (2008)
Kajian ini merupakan kombinasi antara kajian perbandingan, tinjauan, korelasi dan regresi. Keputusan UPSR murid-murid dan sikap pengajaran guru UPSR dibandingkan antara SK dengan SJKC.