Peranan Golongan Elit Agama Di Terengganu Dalam Bidang Pendidikan, Pentadbiran, Dan Politik, 1910-1961 [BP185. M665 2008 f rb]. - Jusoh, Mini Walek@Khairil Khalid (2008)

(untitled)
Penulisan tesis ini bertujuan melihat sejauh mana peranan yang dimainkan oleh golongan elit agama di Terengganu khususnya sepanjang tempoh 1910 hingga 1961.