Penilaian Pelaksanaan Model Pengayaan Seluruh Sekolah Untuk Pelajar Pintar Cerdas Di Maktab Rendah Sains Mara : Satu Kajian Kes [LB1029.A22 A517 2008 f rb]. - Zakaria, Muhammad Amin (2008)
Kajian ini adalah untuk menilai pelaksanaan Model Pengayaan Seluruh Sekolah (MPSS) yang dilaksanakan di MRSM. Objektif utama kajian kes ini adalah untuk mencapai satu kefahaman yang menyeluruh mengenai MPSS di MRSM.