Pengoptimunan Proses Pengkalsinan Dan Pensinteran Untuk Manghasilkan Kalsium Kuprum Mangan Oksida (Cacu3mn4o12) Melalui Kaedah Tindakbalas Keadaan Pepejal [TK7871.15.C4 W276 2008 f rb]. - Abd Rashid, Mohd Warikh (2007)

(untitled)
Penghasilan bahan elektroseramik CaCu3Mn4O12 telah dijalankan dengan menggunakan kaedah tindakbalas pepejal.