Pengklonan Gen SXP1 Dan Pembangunan Igg4-ELISA Menggunakan Antigen Rekombinan Bmsxp Dan Bmr1 Untuk Mengesan Jangkitan Filariasis Limfatik [RA644.F5 R737 2008 f rb]. - Ab Rahman, Rohana (2008)
Filariasis limfatik merupakan salah satu penyakit yang disasarkan oleh Badan Kesihatan Sedunia (WHO) untuk dieliminasikan.