Penghasilan Kertas Daripada Pulpa Kenaf : Kesan Pemukulan Dan Pengadunan Gentian [TS1544.A5 N974 2008 f rb]. - Idris, Nurulhuda (2008)

(untitled)
Penggunaan kayu dalam jumlah yang banyak bagi tujuan penghasilan kertas telah mengakibatkan masalah bekalan yang agak runcing ketika ini.