Pembentukan sistem respons kecemasan (ERS) berasaskan sistem maklumat geografi (GIS) : kajian kes Subang Jaya, Selangor [G70.212. A365 2008 f rb]. - @ Muhammad Affendi, Alfred Michael Sikab (2008)
Secara tradisionalnya penyepadanan alamat sebelum ini hanya lebih tumpu kepada pencarian alamat sesuatu kawasan sama ada dengan pertanyaan atau merujuk kepada peta.