Pembaikan Delignifikasi Oksigen Dengan Pra-Rawatan Asidik Bagi Pulpa Soda-Aq Tandan Kosong Kelapa Sawit [TS1176.6.B6 K75 2008 f rb]. - Koay, Ley Yee (2007)

(untitled)
Kesan dua jenis pra-rawatan asidik yang berlainan iaitu hidrogen peroksida (H2O2) dan asid perasetik (PAA) terhadap pulpa soda-AQ tandan kelapa sawit telah dikaji.