Olahan Larut Lesapan Semi-Aerobik Tapak Pelupusan Sanitari Pulau Burung Menggunakan Gabungan Kaedah Penggumpalan-Pengelompokan Dan Penurasan - Daud, Zawawi (2008)
Olahan penggumpalan-pengelompokan meluas digunakan untuk mengolah air dan air sisa.