Vatica FC julang Piala Datuk Haji Suhaimy Kejohanan Futsal UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 21 Feb– Pasukan Vatica FC dari Universiti Putra Malaysia (UPM) mengesahkan kejuaraan kategori IPTA/IPTS apabila membenam Unimax FC dari Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) 2-0 pada perlawanan akhir Kejohanan Futsal Piala Datuk Haji Suhaimy, Kolej 10 UPM di sini.