Skuad veteran UiTM tetap puas - harian metro, nazri abu bakar (2010)
Skuad futsal veteran Universiti Teknologi Mara Malaysia(UiTM)tetap berpuas hati walaupun sekadar muncul naib juara Kejohanan Staf Universiti Staf Malaysia(Sukum)ke-35 di Pulau Pinang, baru-baru ini.