Fatin Amirah YDPA MPP UPM sesi 2022/2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 5 April - Pelajar tahun tiga Bacelor Sastera Bahasa dan Linguistik Melayu, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) Universiti Putra Malaysia (UPM), Fatin Amirah Mohd Hisham dilantik menjadi Yang Dipertua (YDP) Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) sesi 2022/2023.