Tambah pendapatan program mobiliti melalui perniagaan di bazar Ramadan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 31 Mac – Sekumpulan pelajar Kolej Tan Sri Aishah Ghani (KTAG) Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil peluang berniaga di bazar ramadan kolej berkenaan bagi menambah pendapatan menampung kos perbelanjaan program mobiliti yang akan disertai mereka pada September akan datang.