Pani puri bawa kelainan di bazar KTAG UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 29 Mac – Nasi putih bersama aneka pilihan lauk-pauk serta kuih-muih menjadi pilihan yang sering dicari oleh pengunjung di bazar ramadan untuk dijadikan hidangan berbuka puasa.