UPM anjur program IDM2023 didik pelajar sekolah minat matematik - Marjugi, Siti Mahani (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 14 Mac – Jabatan Matematik dan Statistik, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program International Day of Mathematics (IDM2023) bagi mendidik 35 pelajar sekolah meminati matematik.