Satu Ramadan 2023, UPM sumbang lebih RM32,000 buat mangsa gempa Turkiye dan Syria - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 23 Mac – Prihatin dengan kejadian gempa bumi yang melanda Turkiye dan Syria Februari lepas, Universiti Putra Malaysia (UPM) menyalurkan bantuan berjumlah RM32,768.37 kepada Turkiye dan Syria sempena hari pertama masyarakat Islam di negara ini menjalani ibadah berpuasa, hari ini.