UPM anjur Program Penutupan GMW2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 27 Mac – Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing™), Universiti Putra Malaysia (UPM), menjadi tuan rumah majlis penutupan Program Penutupan Global Money Week 2023 (GMW2023) peringkat Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) di sini, hari ini.