Maisarah pilih skuter elektrik berbanding bas untuk ke kuliah - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 24 Mac - Gadis kelahiran Bintulu, Siti Nur Maisarah Mahli, 21, yang merupakan pelajar tahun satu, Bacelor Bahasa Arab dengan Kepujian, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM), menarik perhatian apabila memakai baju kurung menggunakan skuter elektrik untuk bergerak ke kuliah.