UPM anjur FBCM2023 bincang penyelidikan biodiversiti Malaysia - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 2 Mac – Institut Antarabangsa Akuakultur dan Sains Akuatik (I-AQUAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Persidangan dan Bengkel Future of Biodiversity Collections in Malaysia (FBCM2023) untuk membincangkan penyelidikan biodiversiti Malaysia.