UPM jalin kerjasama JLN, MBI dalam projek kemampanan kelestarian hijau - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
IPOH, 11 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalinkan kerjasama bersama Jabatan Landskap Negara (JLN) dan Majlis Bandaraya Ipoh (MBI) dalam menjayakan projek kemampanan kelestarian hijau.