UPM, MBI jalin kerjasama kepakaran dalam pembangunan Pelan Induk Landskap Ipoh 2023-2035 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
IPOH, 12 Mac – Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalinkan kerjasama kepakaran dengan Majlis Bandaraya Ipoh (MBI) untuk membangunkan Pelan Induk Landskap Ipoh 2023-2035.