Pelajar KMB didik budaya kompos dekati penduduk Gemencheh - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
TAMPIN, 19 Mac - Komited dalam meningkatkan kelestarian terhadap alam sekitar, 30 pelajar Kolej Tan Sri Mustaffa Babjee (KMB), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berkongsi ilmu bersama 50 orang penduduk Kampung Tengah, Gemencheh, Negeri Sembilan ilmu pembuatan baja kompos menerusi program Bound To Society.