Kerjasama Industri dalam kampus bantu tingkat minat mahasiswa dalam industri tenusu - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 20 MAC – Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Farm Fresh Bhd (FFB) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) bagi membangunkan Pusat Agro-Tourism dalam meningkatkan minat mahasiswa untuk menceburi industri tenusu serta menggalakkan generasi muda meminati bidang pertanian.