UPM dan Ladang Konjak Sdn Bhd jalin kerjasama penyelidikan ubi konjak di Malaysia - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KAJANG, 14 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Ladang Konjak Sdn. Bhd sepakat meterai Memorandum Perjanjian (MoA) bagi melaksanakan penyelidikan bersama untuk tanaman ubi konjak, di Majlis Profesor Negara.