Sukarelawan UPM bantu mangsa banjir Kota Tinggi - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KOTA TINGGI, 9 Mac - Seramai 23 sukarelawan Universiti Putra Malaysia (UPM) menghulurkan bantuan dengan menyumbang tenaga dan memberi sumbangan dalam misi bantuan pasca banjir di Kampung Kelantan dan Kampung Mawai, Kota Tinggi, Johor di sini, hari ini.