Pelajar UPM terbabit rumah terbakar terima sumbangan dari UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
MUAR, 8 Mac - Pelajar tahun satu, Bacelor Sains Kimia Dengan Pendidikan, Norfathiah Muhamad Muzzamil serta ahli keluarganya yang terbabit dalam kebakaran pada Februari lepas menerima sumbangan daripada Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini.