Tengku Permaisuri Selangor berkenan berangkat ke Program Potong-Royong - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
HULU LANGAT, 8 Mac - Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin berkenan berangkat ke Program Potong-Royong iaitu kempen pemandulan kucing di Kampung Batu 14, Hulu Langat di sini, hari ini.