Pro Canselor UPM terima Anugerah MSAE 2023 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
PORT DICKSON, 9 Mac - Pro Canselor, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Emeritus Dato’ Dr. Muhamad Zohadie Bardaie menerima Anugerah Persatuan Jurutera Pertanian dan Makanan Malaysia (MSAE) 2023 kategori Anugerah Profesional Terbilang di Konvensyen Kebangsaan Kejuruteraan Pertanian dan Makanan (NAFEC) 2023.