UPM anjur Bengkel Lego Robotik 2023 didik kanak-kanak kenali bidang kejuruteraan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 1 Mac - Kolej Sepuluh, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melabuhkan tirai Bengkel Lego Robotik 2023 semalam dengan mendidik peserta muda khasnya murid sekolah rendah berkenaan dunia kejuruteraan yang telah bermula pada 20 Februari lepas.